Sport 27 August 2008 00:26
Vicepresedintele executiv al lui AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, marti, ca in urma transferurilor efectuate de rossoneri in aceasta vara, antrenorul Carlo Ancelotti trebuie sa castige titlul in Serie A, informeaza Newsin

"Cred ca Ancelotti ar trebui sa fie foarte multumit de achizitiile facute. Singurul lucru la care trebuie sa se gandeasca acum este cum sa castige titlul. Avem o echipa capabila sa se impuna in campionat, iar antrenorul nostru este constient de acest lucru. Asta nu inseamna ca nu putem rata obiectivul, insa cu siguranta vom lupta pana in ultima etapa", a afirmat Galliani.

Oficialul milanez a negat o posibila despartire de internationalul brazilian Ricardo Kaka, in urma tranzactiei care a inclus imprumutul lui Sevcenko de la Chelsea la AC Milan: "Suporterii nostri sa fie linistiti ca nu am discutat cu englezii despre un posibil transfer al lui Kaka. De doi ani tot repet ca Riki nu va pleca de la noi".
Galliani a mai spus ca exista o oferta din partea lui Lyon pentru interantionalul italian Massimo Oddo, dar a precizat ca deocamdata nu s-a luat nicio decizie referitoare la viitorul fundasului de banda dreapta.

AC Milan, care nu a mai cucerit titlul in Serie A din sezonul 2003/2004, i-a achizitionat in aceasta vara pe Ronaldinho si Gianluca Zambrotta, ambii de la Barcelona, Mathieu Flamini si Philippe Senderos, ambii de la Arseanl, Andrei Sevcenko, imprumutat de la Chelsea, si pe uruguayenii Tabare Viudez si Mathias Cardacio de la Defensor Sporting, respectiv Nacional


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.