Sport 27 August 2008 00:13
Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat marti ca obiectivul urmator al colegilor sai este obtinerea celor trei puncte in meciul contra lui Dinamo, programat in etapa a 6-a a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn

"La Dinamo vom merge sa castigam. Dinamo are o echipa buna, dar nu ne mai sperie nimeni, avem si noi forta, am aratat asta si vom demonstra in continuare. Putem obtine victoria, suntem mai puternici, mai bine organizati asa ca tratam orice adversar la fel, nu conteaza ca este Dinamo, Steaua sau Buzaul", a spus Bornescu.

Acesta a apreciat ca partida dintre Dinamo si Universitatea Craiova reprezinta "un meci important pentru fanii nostri, care au o rivalitate speciala cu echipa din Stefan cel Mare".

Portarul gruparii din Banie a rememorat si ultima partida dintre Dinamo si Universitatea Craiova, scor 4-4, si spera ca anul acesta istoria sa se schimbe: "Anul trecut am fost aproape sa batem Dinamo acasa, am avut 3-0, dar nu ne-am concentrat destul si le-am dat ocazia sa revina. In plus, Stoica a fost eliminat in prima repriza. Cred ca putem reusi acest lucru acum, desi ne-am multumi si cu un punct. Speram totusi intr-o victorie, mai ales ca Universitatea nu a mai invins de multi ani pe Dinamo in deplasare".
Dinamo va intalni Universitatea Craiova, sambata, de la ora 20:45, intr-un meci din etapa a 6-a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.