Sport 27 August 2008 16:12
Internationalul roman legitimat la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, a declarat marti ca spera sa isi gaseasca un nou angajament in aceasta saptamana, deoarece risca sa piarda un nou sezon si considera ca nu mai are nicio sansa de a mai evolua vreodata pentru gruparea batava

"Ajax Amsterdam nu mai reprezinta nimic pentru mine si nici eu pentru Ajax. Din pacate, in ultimul an am pierdut si echipa nationala si nici nu am jucat in campionat. Astept o oferta pana la finalul acestei
saptamani pentru ca nu vreau sa ratez inca un an competitional. Momentan nu am primit nicio propunerea concreta din partea vreunui club. Eu astept doar o sansa din partea unei echipe pentru a demonstra ca am valoare. Sunt inca tanar si pot arata multe", a declarat pentru NewsIn Nicolae Mitea, care mai are contract cu Ajax pana in 2009.

Mijlocasul de 23 de ani sustine ca ar agrea si o revenire in campionatul romanesc, singura conditie fiind ca pretentiile sale financiare sa fie acceptate. "M-as intoarce si in Liga I, dar sa primesc banii pe care ii vreau si sa am ocazia sa joc din nou. S-a tot vorbit ca revin la Dinamo, dar nu am discutat nimic despre acest subiect in ultima vreme. Dinamo e echipa de unde am plecat si e normal sa imi doresc sa revin acolo. Eu ma pot transfera la orice echipa, liber de contract, pentru ca am primit o hartie din partea lui Ajax in acest sens si de aceea solicit un contract putin mai mare".

Nicolae Mitea se pregateste in continuare alaturi de echipa a doua a lui Ajax, insa refuza sa evolueze si in meciurile oficiale. "Ma antrenez cu echipa a doua, dar nu am mai vrut sa joc acolo ca sa ma protejez de accidentari. In iarna, am jucat la amatori si am fost lovit de un adversar, accidentandu-ma, asa ca nu are rost sa mai fac asta. Nici nu am mai incercat sa vorbesc cu cei din conducere pentru a primi o noua sansa, Ajax e un capitol inchis pentru mine", a conchis fotbalistul.

Mitea evolueaza pe postul de mijlocas stanga si s-a transferat in urma cu cinci ani de la Dinamo la Ajax. In ultima editie de campionat, romanul nu a mai fost folosit in niciun joc la prima echipa, fiind anuntat ca nu mai intra in planurile de viitor ale clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.