Sport 26 August 2008 15:30
Partida Steaua-Galarasaray, contand pentru mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada din Italia avandu-l la centru pe Matteo Simone Trefoloni, in timp ce asistenti vor fi Cristiano Copelli si Simone Pirondini, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Trefoloni a mai arbitrat pe Steaua anul trecut, in meciul tur cu BATE Borisov, partida incheiata la egalitate, scor 2-2. Italianul de 37 de ani a oficiat si la partida Panathinaikos-Rapid, scor 0-0, din grupele Cupei UEFA, editia 2006/2007.

Meciul Steaua-Galatasaray, contand pentru mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 20:45 si va fi transmis de Antena 1.

In tur, scorul a fost egal, 2-2, golurile ros-albastrilor au fost marcate de Dayro Moreno ('4) si Nicolita ('13). Pentru formatia turca a inscris Nonda, in minutele '19 si '47.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.