Sport 25 August 2008 00:46
Oficialii lui Manchester United au fost initial anuntati ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo va reveni pe teren in urma operatiei la glezna la inceputul lunii octombrie, dar exista posibilitatea ca jucatorul sa fie apt de abia la jumatatea lunii noiembrie

Antrenorul echipei, Sir Alex Ferguson, a afirmat ca nu vrea sa-l grabeasca pe Ronaldo sa revina pe teren nerefacut complet, dar ca se asteapta ca perioada de recuperare sa se prelungeasca aproximativ doua saptamani.

Cristiano Ronaldo a efectuat mai multe injectii cu calmante inaintea meciurilor disputate in ultimele trei luni si a intarziat operatia pentru a putea evolua pentru echipa nationala a Portugaliei la Campionatul European.
El a inceput sa faca alergari usoare dupa operatia suferita si Ferguson a afirmat ca spera ca medicii sa se descurce cat mai bine, iar tineretea lui Ronaldo sa-l ajute in urmatoarele saptamani.
Presa engleza mentioneza ca jucatorul poate rata primele zece etape din Premier League si mai multe meciuri din Liga Campionilor. Ferguson s-a referit si la situatia lui Berbatov si a spus ca nu este foarte optimist in privinta sanselor de transfer ale bulgarului.

Altfel, Cristiano Ronaldo a platit aproximativ 187.000 de euro pe numarul de inmatriculare "CR7", care reprezinta initialele sale si numarul de pe tricou, desi initial a vrut sa cumpere numarul "P3 NIS". Numarul va fi folosit la un Bentley decapotabil in valoare de 175.000 de euro. Recent, el si-a achizitionat un autoturism de lux pentru care a platit aproximativ 600.000 de euro, desi acum cateva saptamani isi cumparase un Rolls Royce Phantom, in valoare de 400.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.