Sport 25 August 2008 00:40
Mijlocasul englez David Beckham a afirmat ca fotbalul va ramane in continuare cel mai popular sport din lume si a precizat ca si-ar dori sa evolueze pentru echipa olimpica a Angliei la JO 2012, care vor avea loc la Londra

"Din punctul meu de vedere, fotbalul este cel mai bun sport din lume, asa ca mereu va fi cel mai popular", a afirmat Beckham duminica, la Beijing, in ziua de inchidere a Jocurilor Olimpice, potrivit NewsIn. Mijlocasul englez era in avion in timpul victoriei Argentinei cu 1-0 in fata Nigeriei, in finala JO, si nu a putut urmari partida.

"Sunt mari jucatori la aceste competitii si echipe importante, asa ca acesta este un motiv in plus pentru ca fotbalul sa ramana primul pe lista. Sunt multe sporturi grozave la Jocurile Olimpice si trebuie sa fii valoros ca sa ajungi pana aici", a mai spus jucatorul englez.

Londra va organiza Jocurile Olimpice de vara din 2012, iar mijlocasul lui LA Galaxy ar putea evolua pentru echipa olimpica a Angliei, intrucat FIFA va permite ca trei jucatori din lot sa fie peste 23 de ani. "Atunci voi avea 37 de ani si nu stiu daca voi mai fi in activitate, dar nu se stie niciodata. Mi-ar placea sa fiu implicat, mai ales ca sunt originar din estul Londrei", a adaugat Beckham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.