Sport 25 August 2008 00:36
Factiunea din galeria Universitatii Craiova, Blue Lions, a emis, duminica, un comunicat, prin care protesteaza fata de actiunea finantatorului gruparii din Banie, Adrian Mititelu, considerat de suporterii olteni ca fiind vinovat pentru transferul lui Andrei Ionescu la Steaua

"Cand a venit la Craiova, acest fost angajat al lui Staicu a promis doua lucruri foarte importante pentru noi, suporterii Craiovei, si anume ca se va lupta cu echipele din Bucuresti si nu le va vinde niciodata jucatori. Gigi Netoiu dadea punctele si jucatorii lui Dinamo, Mititelu face acelasi lucru cu Steaua! Care este diferenta? Mititelu isi vede interesele personale. Prin vanzarea lui Ionescu in Ghencea, si-a atras simpatia stelistilor si ura noastra fara margini. Nu punem botul la diversiunea ieftina si ordinara ca Ionescu a tradat. Vanzarile de jucatori se fac numai la ordinele patronului. Minciuni si reflexe de fost ospatar", se arata in comunicatul factiunii Blue Lions.

La acest protest se vor alatura toate brigazile din galeria Stiintei. De asemenea, suporterii Universitatii Craiova au anuntat ca vor continua protestul la urmatorul meci, cu Dinamo, dar deocamdata nu este sigur daca prin absenta sau prin mesaje la adresa lui Adrian Mititelu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat sambata ca a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru transferul definitiv al mijlocasului Andrei Ionescu, in schimbul a 500.000 de euro.
In varsta de 20 de ani, Andrei Ionescu se afla de mai mult timp in conflict cu oficialii gruparii din Banie, dupa ce a refuzat in mai multe randuri sa isi prelungeasca intelegerea, iar in ultimele luni a evoluat mai mult la echipa a doua a clubului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.