"Felicit Vasluiul, a obtinut o victorie meritata. Vasluiul este mult mai puternica fata de anul trecut. Am spus asta si inainte de meci. Noi am gresit foarte mult, am ratat in trei situatii clare, iar Vasluiul a demonstrat ca vrea mai mult victoria", a declarat Ioan Andone, duminica, la finalul meciului FC Vaslui-CFR Cluj, scor 2-1.

Mult mai dur decat tehnicianul echipei a fost presedintele Iuliu Muresan, care a declarat: "A fost un meci care mi-a cazut destul de greu. Echipa a jucat foarte slab. Este a doua oara cand am gresit nepermis. Echipa nu joaca asa cum trebuie. Sper sa se reabiliteze foarte repede. Pe Andone nu-l vom schimba. Nu se pune aceasta problema. Ne vom redresa foarte repede. Arbitrajul a fost bun. La cum am jucat astazi, suntem departe de Champions League".

Echipa antrenata de Viorel Hizo, FC Vaslui, a invins, duminica, in etapa a 5-a a Ligii I, pe CFR Cluj, scor 2-1, reusind a treia victorie consecutiva pe teren propriu in acest sezon. In urma acestui rezultat, FC Vaslui a reusit sa acumeleze 12 puncte in clasamentul Ligii I, in timp ce campioana CFR a strans doar 7 puncte in primele 5 etape.