Sport 22 August 2008 15:42
Noile achizitii ale lui Dinamo, Gabriel Tamas si Mourtala Diakite, au primit cartea verde de la echipele de la care au fost transferati si vor putea fi folositi de tehnicianul Mircea Rednic in derby-ul cu Rapid, din etapa a 5-a a Ligii I, informeaza biroul de presa al clubului din Stefan cel Mare

Jucatorul din Mali, Mourtala Diakite, in vasta de 27 de ani, a evoluat ultima data la Bosvita Porto si a semnat saptamana trecuta un contract pe un an cu dinamovistii, cu drept de prelugire pe inca trei sezoane.

Internationalul roman Gabriel Tamas a fost imprumutat de dinamovisti de la formatia franceza Auxerre pentru un sezon, iar alb-rosiii vor avea prima optiune de cumparare a jucatorului.

Derby-ul dintre Rapid si Dinamo, important pentru etapa a 5-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:45, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.