Sport 22 August 2008 12:49
Circa 450 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureti vor asigura condiiile de securitate la derby-ul Rapid-Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii I, relateaza NewsIn

Jandarmeria Bucuresti face un apel la suporterii celor doua formatii sa respecte prevederile legale pe durata deplasarii spre stadion, dar si in timpul meciului si dupa incheierea acestuia.

De asemenea, oficialii fortelor de ordine le recomanda fanilor sa renunte la rivalitati si sa inteleaga ca fotbalul trebuie sa se desfasoare intr-un climat de fair-play si non-violenta.

Potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor sportive, spectatorilor le este interzis sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte care pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta.
Este interzisa si afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si violenta publica.

Derby-ul Rapid-Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 20:45, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu si va fi transmis de Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.