Sport 22 August 2008 23:54
Portarul echipei de handbal a Romaniei, Luminita Hutupan, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca esecul cu Franta a dezamagit-o atat de tare incat s-a hotarat sa puna punct carierei de la nationala dupa meciul cu Suedia pentru locurile 7-8

"Meciul cu Suedia este ultimul, nu vreau sa mai aud de handbal, ma voi dedica familiei. Am plans ca o proasta tot timpul si am muncit atat de mult ca sa ajung sa nu fac nimic la aceasta Olimpiada. Am stat atatia ani, mi-am tocit nervii si acum, la final, nu am nicio satisfactie", a afirmat, plangand, Luminita Hutupan.

Romania a fost invinsa, joi, de Franta, scor 34-36 intr-un meci pentru locurile 5-8, iar in acest meci Luminita Hutupan Dinu a fost una dintre cele mai bune jucatoare, aparand 25 de lovituri la poarta din 59.

Portarul care in 2005 a fost cel mai bun din lume a explicat si ce vrea sa faca in viitor: "Nu vreau sa mai aud de nimic, voi reveni in tara imi voi face analizele si voi incerca sa am un copil. Acesta este visul meu acum. Sunt atat de trista si atat de dezamagita incat abia pot vorbi".

Luminita Hutupan Dinu are 37 de ani si in cariera de handbalista a cucerit trei trofee ale Ligii Campionilor, doua cu gruparea Krim Ljubljana si unul cu Kometal Skopje, trei Supercupe ale Europei, doua cu echipa din Ljubljana si una cu Oltchim, si Cupa Cupelor, cu formatia din Valcea. In 2005, Luminita Hutupan Dinu a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.