Sport 22 August 2008 23:42
Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat joi ca formatia sa va merge la victorie in Giulesti, unde va fi "o batalie mare", de la care "se asteapta la orice" si l-a anuntat pe brazilianul Julio Cesar titular pentru derby-ul de duminica

"Sunt pregatit pentru acest meci si mai avem trei zile sa punem la punct ultimele detalii. Mergem sa castigam aceasta partida. Sunt sase puncte puse in joc si vrem sa le luam pe toate. Sunt pregatit pentru orice in Giulesti. E un meci important si o batalie mare", a declarat Mircea Redhnic, joi, intr-o intalnire cu presa.

"Din ce am vazut la televizor, Rapid joaca un fotbal bun. Rapidul este o masina de pase. Desi suntem pe locul 1, nu jucam fotbalul pe care l-am dori. Asa cum a spus un jucator al meu, Dinamo este un diesel care porneste mai greu, dar cand porneste nu se mai opreste", a mai afirmat tehnicianul dinamovist, care a dat din nou explicatii despre incidentul de la Galati: "Eu am intrebat inainte sa merg la Galati. Tica Danilescu a mers la Liga si a intrebat, iar cei de acolo au spus ca pot sa vad meciul daca sunt pe lista unei echipe. Din partea celor de la Rapid au aparut rautatile. Este o rivalitate intre cluburi si intre conduceri. Este normal sa apara astfel de declaratii".

In privinta oficialilor rapidisti care au declarat ca se tem de un nou 'caz bricheta' in meciul de duminica, Rednic a replicat: "Bricheta a fost din cauza lor, nu din cauza noastra. S-a intamplat la ei, in Giulesti".
Tehnicianul a anuntat ca Julio Cesar va juca in derby-ul cu Rapid, mentionand ca fundasul a facut mai multe teste si este pregatit pentru acest meci. "El are experienta, este un baiat linistit, un profesionist care nu creeaza probleme. Drept dovada, a semnat un contract cu clauze asupra meciurilor in care joaca si asta spune multe despre el", a adaugat Rednic, raspunzand declaratiilor din Giulesti, care spuneau despre brazilian ca strica atmosfera din vestiar.
Rednic a mai marturisit ca este posibil sa ii introduca pe toti cei trei atacanti in meciul din Giulesti si s-a referit si la centralul desemnat sa conduca respectivul meci: "Tudor este un arbitru bun si sper sa nu fie greseli".

Si fundasul Cristian Pulhac s-a declarat pregatit pentru derby: "Toata lumea e pregatita pentru acest meci. Toate meciurile sunt importante pentru noi, indiferent de adversar. Ati vazut ce s-a intamplat in prima etapa. Mergem sa castigam". Cat priveste razboiul declaratiilor, fotbalistul a comentat: "Asa este tot timpul inaintea unui derby, apar astfel de declaratii. Ce s-a intamplat la Galati n-a fost normal si de la asta a inceput totul".

Un alt fotbalist dinamovist, atacantul Florin Bratu, a declarat: "Imi doresc sa dau gol in fiecare meci. Mergem doar la victorie in Giulesti. Nu ne intereseaza declaratiile conducatorilor, ne concentram pe meci. Oricum, cei de la Rapid nu au fost corecti cu Mircea Rednic".
Altfel, la antrenamentul sustinut joi seara, Blay si Adrian Cristea s-au pregatit separat, dar au sanse mari sa joace cu Rapid, la fel ca si Pulhac, usor accidentat dupa amicalul Romaniei cu Letonia.
Derby-ul Rapid - Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 20:45, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.