Sport 22 August 2008 19:18
Stafetele de baieti si fete ale Statelor Unite ale Americii au iesit joi din concursul de 4x100 de metri inca din faza seriilor, sportivii ratand schimbul de stafeta, potrivit site-ului oficial al competitiei de la Beijing.
Stefata masculina a SUA, campioana mondiala en-titre si vicecampioana olimpica, era compusa din Rodney Martin, Travis Padgett, Darvis Patton si Tyson Gay, ultimii doi ratand schimbul de stafeta. Americanii au facut parte dintr-o serie din care s-au calificat Trinidad Tobago, Japonia si Olanda.

De cealalta parte, stafeta feminina formata din Angele Williams, Mechelle Lewis, Tori Edwards si Lauryn Williams a terminat seria din care a facut parte pe ultimul loc. Stafeta americana a fost eliminata si la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, insa atunci fetele au fost descalificate in finala. Din seria cu americancele s-au calificat in semifinale Belgia, Marea Britania, Brazilia, dar si Nigeria si Polonia, datorita timpilor obtinuti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.