Sport 22 August 2008 16:57
Internationalul roman Ciprian Marica a declarat astazi ca Adrian Mutu trebuie sprijinit de romani, deoarece trece prin momente foarte grele, dar e sigur ca isi va reveni si va ajuta in continuare echipa nationala

"E foarte importanta prezenta lui Mutu in meciurile oficiale. Trece prin momente foarte dificile si ar trebui sa fim toti alaturi de el. Dar noi, romanii, cand vedem un om la pamant ii mai tragem un sut. Vorbim numai despre cum se descurca Romania fara Mutu, despre cine trebuie sa-i preia tricoul cu numarul 10. Sa fim seriosi, Mutu e un tip extraordinar de puternic si va trece peste aceste probleme. Va reveni in nationala Romaniei mai puternic si mai motivat. Are multe de facut, ani buni de-acum incolo", a declarat fotbalistul pe site-ul sau.

Atacantul Adrian Mutu a suferit marti o luxatie la cotul stang, urmand sa lipseasca aproximativ doua saptamani de pe gazon, iar in urma cu o saptamana, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a anuntat ca va trebui sa plateasca aproximativ 17 milioane de euro clubului Chelsea, ca urmare a scandalului din 2004, cand i-a fost reziliat contractul de joc din cauza consumului de droguri.

Marica a vorbit si despre partida amicala cu Letonia, castigata la limita de tricolori, scor 1-0. "A fost mai greu decat a parut la prima vedere. A fost foarte cald, am jucat pe un teren cu care nu eram foarte familiarizati. Apoi, era clar ca vor fi probleme de sincronizare in teren, de omogenitate, pentru ca timpul petrecut impreuna a fost foarte scurt. Nu mai spun ca au lipsit multi jucatori, accidentati, iar unii dintre noi inca n-au inceput campionatul. N-am facut un meci mare, dar conteaza mult ca am fost din nou impreuna, ca vedem ce lipsuri avem in acest moment", a afirmat varful lui Stuttgart.

Nationala Romaniei a trecut miercuri de selectionata similara a Letoniei, scor 1-0, intr-un meci amical disputat la Urziceni, acesta fiind ultimul test al tricolorilor inainte de debutul in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.