Sport 22 August 2008 15:01
Aparatorul David Sommeil, care in prezent evolueaza la echipa franceza Valenciennes, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a lesinat si a ramas inconstient pe teren in timpul unui antrenament, informeaza editia de joi a L'equipe, potrivit NewsIn.

"Starea sa de sanatate nu s-a ameliorat de ieri seara (n. r. joi). David se afla inca internat la sectia terapie intensiva", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului din Hexagon.

Testele efectuate de jucatorul in varsta de 34 de ani au relevat ca acesta se confrunta cu unele probleme la inima. Sommeil a evoluat in cariera sa la formatii precum Caen, Bordeaux, Manchester City, Olympique Marseille sau Sheffield United.

In ultimii ani, mai multi fotbalisti au decedat din cauza problemelor cardiace, printre care spaniolul Antonio Puerta (Sevilla), camerunezul Marc-Vivien Foe (Lyon), scotianul Phil O'Donnell (Motherwell) sau maghiarul Miklos Feher (Benfica).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.