Sport 22 August 2008 14:38
Clubul italian Fiorentina anuntat ca atacantul roman Adrian Mutu a efectuat in cursul zilei de joi mai multe radiografii si ca in urma lor s-a ajuns la concluzia ca nu exista leziuni osoase in urma accidentarii la cot din aceasta saptamana.

"In urma radiografiilor efectuate se poate confirma ca nu exista o leziune osoasa la cot in urma accidentarii de acum doua zile. Este prezenta insa o leziune care afecteaza ligamentele colaterale si articulatia", se arata intr-un comunicat al formatiei italiene despre accidentarea lui Adrian Mutu.

Atacantul roman va efectua terapie in urmatoarele zile si va ramane cu mana stanga imobilizata. Luni, 25 august, el va fi consultat de catre profesorul Bufalini, care va observa evolutia terapiei si va decide daca jucatorul poate evolua in meciul de miercuri contra Slaviei Praga, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

Mutu a suferit o accidentare la un antrenament al echipei nationale a Romaniei si a revenit in Italia, fiind indisponibil pentru meciul amical care a avut loc miercuri contra nationalei Letoniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.