Sport 21 August 2008 23:55
Miroslav Djukic a fost demis miercuri din functia de selectioner al echipei nationale de fotbal a Serbiei si a fost inlocuit cu Radomir Antic
"Contractul lui Miroslav Djukic a fost reziliat azi (n.r miercuri) si tot azi l-am numit in functia de selectioner pe Radomir Antic pe o perioada de doi ani. Contractul sau cu nationala va fi innoit in mod automat daca vom reusi sa ne calificam la Campionatul Mondial din 2010 si suntem foarte increzatori ca putem realiza acest lucru", a declarat presedintele Federatiei de Fotbal din Serbia, Tomislav Karadzic.
Sub comanda lui Djukic, echipa nationala nu a inregistrat nicio victorie. Mai mult, Serbia a obtinut doar un punct la turneul olimpic de fotbal de la Beijing si a terminat pe ultimul loc in Grupa A, din care au mai facut parte Argentina, Coasta de Fildes si Australia. Miroslav Djukic, in varsta de 42 de ani, si-a inceput cariera de antrenor in 2006 la nationala de tineret a Serbiei, iar un an mai tarziu a preluat pe Partizan Belgrad, formatie de la care a demisionat la sfarsitul anului trecut. In luna decembrie a anului 2007, acesta a fost numit in functia de selectioner.

Radomir Antic a mai pregatiti in cariera sa echipe precum Real Zaragoza, Real Oviedo, Atletico Madrid, Celta Vigo, dar si nume mari ale fotbalului mondial precum Real Madrid sau FC Barcelona.
Serbia face parte din Grupa 7 a preliminarilor pentru Cupa Mondiala din 2010, alaturi de Romania, Franta, Austria, Lituania si Insulele Feroe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.