Sport 21 August 2008 23:49
Impresarul lui Robinho a afirmat ca atacantul lui Real Madrid nu se va transfera in aceasta vara la Chelsea, chiar daca formatia engleza a incercat sa negocieze cu echipa spaniola, care a decis in cele din urma sa nu il mai vanda
Robinho mai are doi ani de contract cu Real Madrid, iar agentul Wagner Ribeiro a afirmat ca fotbalistul ramane la gruparea spaniola si negocierile se pot relua anul viitor din cauza refului lui Real Madrid. "Visul lui Chelsea s-a frant pentru ca Real Madrid nu mai vrea sa negocieze. Este imposibil ca discutiile sa avanseze. Vara viitoare vom clarifica situatia, in cazul in care ei isi vor schimba parerea", a explicat agentul.
Jucatorul brazilian a vrut sa plece de la Real Madrid pentru ca presedintele clubului, Ramon Calderon, a vrut sa-l ofere la Manchester United plus de o suma de bani in schimbul portughezului Cristiano Ronaldo. Antrenorul echipei, Bernd Schuster, a afirmat ca are nevoie de Robinho pentru sezonul viitor si nu a observat nicio schimbare in atitudinea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.