Sport 21 August 2008 23:48
Portarul australian Mark Bosnich, in varsta de 36 de ani, va debuta sambata la noua sa echipa Central Coast Mariners, desi nu a mai jucat un meci oficial din 2002, an in care a fost suspendat noua luni din cauza consumului de droguri

Fostul goalkeeper al lui Manchester United si Aston Villa este asteptat sa debuteze in meciul pe care actuala sa echipa il va disputa sambata in compania lui FC Sydney, deoarece titularul obisnuit al postului de portar, Danny Vukovic, este suspendat.

Bosnich, care in urma cu sase ani, pe vremea cand imbraca tricoul lui Chelsea, a fost depistat pozitiv cu cocaina, s-a pregatit timp de sapte saptamani cu Central Coast Mariners, formatie care evolueaza in prima liga a campionatului australian si care i-a oferit de curand un contract.

Dupa cum a recunoscut insusi Bosnich, probleme sale au aparut in momentul in care s-a despartit de sotia sa, modelul englez Sophie Anderton. Portarul a marturisit ca nu a regretat ca a consumat droguri, deoarece in acea perioada singurul lucru care conta pentru el era iubita sa. "Tot ce am facut a fost sa ma indragostesc de o persoana pe care am pus-o mai presus de orice lucru. Pentru mine, relatia mea de atunci era mai importanta chiar si decat fotbalul. Am trecut prin momente in care consumam pana la 10 grame de cocaina pe zi".

Altfel, clubul englez Chelsea Londra s-a mai confruntat cu un caz asemanator, atunci cand internationalul roman Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat in 2004. Recent, gruparea londoneza l-a obligat pe decarul nationalei sa plateasca despagubiri in valoare de 17 milioane de euro din cauza incidentului petrecut in urma cu patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.