Sport 21 August 2008 23:43
Pugilistul roman Ionut Gheorghe a declarat miercuri, ca meciul pierdut in fata iranianului Morteza Sepahvandi a fost ultimul din cariera sa, deoarce a realizat ca nu are nicio sansa sa continue intr-un sport in care a fost 'furat'

"Ma las de box, Olimpiada a fost ultima competitie pentru mine. Am muncit atatia ani si am ajuns aici cu gandul la o medalie, dar m-au furat. Toti s-au uitat cum ii bagau celuilalt puncte, iar mie nu. Nu vreau sa mai aud de box, nu am ce cauta in acest sport", a spus Gheorghe, citat de NewsIn.

Referitor la planurile de viitor, pugilistul roman a spus: "Am alte alternative, voi vedea, dar in box nu mai raman. Noua, romanilor, nu are cine sa ne ia apararea".

Ionut Gheorghe a fost invins la JO de la Beijing de iranianul Morteza Sepahvandi, scor 8-4 (2-1, 2-1, 3-1, 1-1), in cadrul unui meci din turul 2 al categoriei 64 de kilograme. Ionut Gheorghe este medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.