Sport 21 August 2008 23:37
Echipa nationala U21 a Romaniei a trecut miercuri de selectionata similara a Tarii Galilor, scor 1-0, prin golul marcat de Gabriel Torje si se mentine pe locul 2 in grupa 10 de calificare la Campionatul European din 2009, la doar un punct distanta de galezi, informeaza NewsIn

TARA GALILOR - ROMANIA 0-1 (Torje 67)

Tara Galilor: Hennessey - Gunter, Rhys Williams, Bale, Wiggins (Church 75) - Blake, Edwards, Ramsey (Bradley 66), McDonald (Brown 82) - Vokes, Evans. Antrenor: Brian Flynn.

Romania: Tatarusanu - Ninu, Tudose, Stefan Radu, Sepsi - Tanase (Patrascu 63), Ropotan, Torje (Ochirosii 79), Chiacu - Keseru (Mardare 85), B. Stancu. Antrenor: Emil Sandoi.

  • Cartonase galbene: Evans 41, McDonald 64 / Tatarusanu 41, Keseru 49
  • Arbitri: Firat Aydinus - Tarik Ongun, Akkin Baki Tuncay (toti din Turcia)
  • Stadion: Racecourse Ground din Wrexham
  • Spectatori: 10.000

Cum s-a marcat golul:
0-1, min. 67: Torje a executat o lovitura libera de la circa 30 de metri, iar portarul galez a fost pacalit de traiectoria balonului care s-a oprit in plasa portii sale.

In minutul 41, in urma unei interventii mai tari a unui galez asupra lui Tatarusanu, s-a creat un meleu intre jucatorii celor doua echipe, insa arbitrul turc al partidei a decis sa acorde doar doua cartonase galbene jcuatorilor Evans si Tatarusanu.

In aceasta partida selesctionerul Emil Sandoi nu a putut conta pe Eric Bicfalvi, accidentat, si Ciprian Deac, suspendat.

In Grupa 10 de calificare la Campionatul European din 2009 au mai ramas de disputat urmatoarele partide: Franta-Malta (5 septembrie), Bosnia-Romania (6 septembrie), Romania-Tara Galilor (9 septembrie), Bosnia-Franta (9 septembrie).

Clasament: 1. Tara Galilor - 15 puncte; 2. Romania - 14p; 3. Franta - 11p; 4. Bosnia - 3p; 5. Malta - 3p.

La turneul final din 2009, alaturi de tara gazda Suedia, vor mai participa alte 7 echipe, iar acestea vor fi alese in urma unor meciuri de baraj care se vor disputa intre castigatoarele celor 10 grupe de calificare plus alte patru grupari de pe locul 2 care au cel mai bun punctaj la finalul preliminariilor. Partidele de baraj vor fi stabilite in urma unei trageri la sorti, iar echipele de pe locurile 2 nu vor putea juca una impotriva celeilalte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.