Sport 21 August 2008 13:09
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca nu va accepta niciodata insulte la adresa echipei sale, mentionand ca il va contra si pe tatal sau daca se va lua de formatia din Soseaua Stefan cel Mare

"Intr-adevar, am auzit ca domnul Taher a ajutat Dinamo in momente dificile, impreuna cu Dumitru Dragomir si Mircea Lucescu. Deocamdata, eu sunt la Dinamo, el este la Rapid. Ii voi raspunde si lui tata daca se ia de Dinamo! Pe mine nu ma amendeaza nimeni. Doar suporterii ma pot amenda!", a declarat Cristian Borcea pe site-ul oficial al echipei din Stefan cel Mare.

Scandalul dintre Rapid si Dinamo a inceput sambata, cand antrenorul alb-rosilor, Mircea Rednic, a vrut sa asiste la meciul rapidistilor cu Otelul (partida care s-a jucat la Galati, cu portile inchise) si a fost obligat sa iasa din stadion, la cererea expresa a rivalilor din Giulesti. Conflictul a continuat cu declaratii ale oficialilor din ambele tabere si a luat amploare marti, dupa ce clubul din Giulesti a publicat pe site-ul oficial, un comunicat intitulat "Nu jucam derby-uri cu falsurile istorice", in care a atacat cele doua rivale si a numit-o pe Dinamo "al doilea avorton al fotbalului romanesc".

Derby-ul Rapid-Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.