Sport 20 August 2008 00:23
Fostul international roman Dorinel Munteanu este una dintre variantele de inlocuire a tehnicianul sarb Miodrag Jesic, care isi va incheia conturile cu gruparea alb-albastra in cateva zile
"Conducerea clubului a ajuns la concluzia ca antrenorul Miodrag Jesic trebuie inlocuit din functie in urma rezultatelor avute, dar si a colaborarii cu echipa. CS Otopeni se va desparti oficial de Jesic dupa o discutie pe care acesta o va avea cu oficialii la revenirea din Serbia. Una dintre variantele pentru postul de antrenor principal al echipei CS Otopeni este fostul international Dorinel Munteanu, insa pana acum nu au avut loc discutii", a spus Ionescu.

Tehnicianul sarb Miodrag Jesic a fost demis din functia de antrenor principal ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate in acest sezon. Dupa patru etape disputate, CS Otopeni ocupa ultimul loc in clasament, fara niciun punct acumulat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.