Povestea unui roman in varsta de 20 de ani a ajuns in ziarele spaniole si pe pagina de Internet a celebrului club de fotbal "Real Madrid". Tanarul nu e insa vreun fotbalist celebru. Ce legatura are totusi cu acest sport? Idolul lui este Ronaldo, iar romanul, care este in Spania de la inceputul anului 2004, a avut sansa sa-l intalneasca a doua oara.

La sfarsitul saptamanii trecute, Irinel Soceanu a fost "in vizita" la stadionul Santiago Bernabeu, a asistat la un antrenament al "galacticilor", ba chiar a jucat si o "miuta" cu vedetele echipei. Irinel Soceanu a avut ce povesti prietenilor cu care s-a intalnit de Paste. si asta pentru ca vinerea trecuta tanarul a avut parte de-o experienta care nu se uita usor. "Parca niciodata in viata nu m-am simtit atat de bine", ne-a povestit, mandru, Irinel. "Am stat mai bine de doua ore pe stadion, am vazut toata echipa Real Madrid la antrenament, m-am fotografiat cu toti fotbalistii, am filmat, am jucat si o miuta cu ei, daca va vine sa credeti".

Tanarul e la a doua intalnire cu Ronaldo. Prima a fost anul trecut, pe 17 aprilie, cand Irinel se afla in spital, in Madrid. Fusese grav ranit in atentatele care au zguduit Spania si a ramas internat mai bine de o luna. si-a dorit din tot sufletul ca Ronaldo, idolul lui, sa-l viziteze la spital si chiar a avut curaj sa-i ceara acest lucru premierului spaniol. Iar dorinta i s-a indeplinit. S-a trezit cu marele fotbalist si cu presedintele clubului Real Madrid langa patul de spital.

A jucat o "miuta" cu celebrii fotbalisti

"Mi-au promis atunci ca dupa ce ma fac bine voi putea veni la stadion, sa-i vad la antrenament. si chiar asta s-a intamplat in vinerea dinaintea Pastelui. Eu credeam ca doar o sa dau mana cu Ronaldo, o sa-mi dea un autograf si gata. Dar nu. Am stat pe banca lor si am vazut antrenamentul, se pregateau pentru meciul de a doua zi cu Real Sociedad. Apoi a venit Ronaldo, m-a intrebat cum ma mai simt si m-a imbratisat. Am prins si eu curaj si l-am rugat sa ma lase sa dau cateva pase cu el. A fost imediat de acord si nu numai el, ci si Zidane, Gravesen, Beckham. Am jucat cateva minute o "miuta", cum zicem noi", spune Irinel. in afara de fotografii si caseta filmata de prietenul lui cel mai bun, Razvan, care a fost impreuna cu el printre "galactici", Irinel s-a mai ales cu o amintire: o minge de fotbal cu semnaturile tuturor fotbalistilor de la Real Madrid.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.