Sport 20 August 2008 16:14
Conducerea clubului Rapid a atacat in termeni duri reactia presedintelui dinamovist Cristian Borcea, dupa ce acesta declarase ca giulestenii nu au stiut sa se comporte cu Mircea Rednic, pentru ca "au jucat 25 de ani in Divizia B si nu sunt obisnuiti cu fotbalul mare".

"Dinamovistul care si-a dus 'dusmanul de-o viata', Steaua, in Liga Campionilor, Cristian Borcea, n-a avut dreptate decat intr-o singura privinta, atunci cand a pomenit despre cei '25 de ani'. Exact atatia ani de existenta avea Rapid in momentul in care acest al doilea avorton al fotbalului romanesc, Dinamo, si-a facut aparitia printr-un abuz grosolan", se arata intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al clubului.

Clubul Rapid a continuat prin a preciza ca "nu avem pretentia sa jucam vreodata derby-uri in compania acestui imens fals istoric numit Dinamo, ne-am declasa daca am face-o". "Jucam cu aceasta echipa pentru ca asa ne obliga competitia si ii lasam satisfactia de a disputa unicul derby (al comunismului) alaturi de cealalta grupare ilegala, Steaua", se incheie comunicatul gruparii giulestene.

Intre conducerile cluburilor Dinamo si Rapid s-a iscat un scandal dupa ce tehnicianului formatiei din Stefan cel Mare, Mircea Rednic, nu i s-a permis accesul pe stadionul Otelul din Galati, la partida dintre echipa locala si Rapid. Acesta a acuzat conducerea Rapidului ca i-a interzis accesul pe arena, desi oficialii giulesteni neaga vehement.

Presedintele executiv al echipei Dinamo, Cristian Borcea, i-a ironizat la randul sau pe rapidisti: "Au jucat 25 de ani in Divizia B si nu sunt obisnuiti cu fotbalul mare (...) Mergem sa castigam in Giulesti, dar noi nu ne batem cu ei, ci cu Steaua".

Derby-ul Rapid-Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa duminica de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.