Sport 20 August 2008 15:03
Atacantul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, s-a accidentat la antrenamentul de marti dimineata al tricolorilor, fiind scos pe brate de pe teren

Romanul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, potrivit NewsIn, unde a fost diagnosticat cu luxatie posterioara.

Atacantului i-a fost pusa o atela ghipsata la cotul stang, pe care va trebui sa o poarte timp de aproximativ doua saptamani.

Mutu va rata partida amicala cu reprezentativa Letoniei, care se va disputa miercuri la Urziceni, si este incert pentru intalnirile oficiale cu Lituania, din 6 septembrie, si cu Insulele Feroe, 10 septembrie.

Ca urmare a acestui fapt, pentru partida cu Letonia Victor Piturca l-a convocat de urgenta pe atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea.

"Sunt foarte bucuros, nu ma mai asteptam, mai ales ca se facusera convocarile. Imi displace insa contextul, faptul ca s-a accidentat Adrian Mutu, alaturi de care mi-as fi dorit sa joc. Sper sa debutez cu aceasta ocazie si sa fac o impresie buna, poate voi ramane in atentia selectionerului. Cred ca foma buna a echipei m-a propulsat la nationala", a declarat, pentru NewsIn, Florin Costea, debutant la prima reprezentativa a Romaniei.

Meciul amical Romania-Letonia se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Tineretului din Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.