De remiza stelistilor la Iasi au profitat din plin urmaritoarele sale din clasament, Rapid si Dinamo, care au recuperat distanta de puncte.

DINAMO

"Cainii" au reusit sa transeze derby-ul etapei, invingand la limita, scor 1-0, pe sperietoarea Poli Timisoara. Unica reusita a partidei i-a apartinut lui Ionut Balan, dar un mare aport la realizarea acestuia l-a avut si portarul oaspetilor, Marius Popa. Meciul s-a dovedit si un duel al galeriilor, suporterii lui Dinamo confiscandu-le timisorenilor un banner inca dinaintea startului jocului. Cei aproximativ 500 de fani banateni au afisat un banner pe care scria: "Timisoara - un fenomen pe care nu-l veti intelege niciodata". Alte mesaje afisate de suporterii lui Poli Timisoara au fost "2,6 miliarde... toti sau in rate?" sau "Cu Burloiu, Serea si altii mereu in bune relatii".

RAPID

Giulestenii au profitat de aceasta data de pasul gresit al Stelei si s-au apropiat la 4 puncte in clasament. Echipa lui Razvan Lucescu a trecut fara probleme de Otelul, scor 3-0. Victoria gazdelor nu este una tocmai imbucuratoare daca tinem cont de jocul catastrofal al oaspetilor. Si asta pentru ca victimele de aseara ale Rapidului vor trebui sa dea piept duminica cu Steaua.

OLTENII CAD, DAR SPERA

Infrangerea de pe teren propriu in fata Brasovului i-a retrimis pe cei de la Universitatea Craiova pe ultima pozitie a clasamentului si le reduce aproape la zero sansele de salvare. Antrenorul oltenilor, Marian Bondrea, a declarat dupa meci ca spera in evitarea retrogradarii pana la final si ca va ramane, impreuna cu jucatorii, la echipa si in Divizia B. Surse din anturajul lui Dinel Staicu au dezvaluit intentia acestuia de a desfiinta echipa in urmatoarele zile, asa cum a facut cu CSM Resita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.