Sport 20 August 2008 13:00
Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu, a ca Bela Karoly este cunoscut pentru declaratiile sale, iar Nicolae Forminte a reactionat corect aparand-o pe Sandra Izbasa si gimnastica romaneasca.

"Nu este prima data cand Bela Karoly face asemenea declaratii, iar Nicu (n.r. Nicolae Forminte) a reactionat just, si-a aparat eleva. Mi s-a intamplat si mie cand eram la lot ca Bela sa faca asemenea declaratii, dar eu am preferat sa nu raspund. Totusi, Nicu stie cat a muncit Sandra si a raspuns cum a crezut de cuviinta", a explicat Belu.

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, antrenorul lotului feminin de gimnastica Nicolae Forminte l-a atacat dur pe Bela Karoly, care a spus ca nota Sandrei Izbasa, campioana olimpica la sol, a fost prea mare.

De asemenea, Forminte a mai spus ca pe Nadia Comaneci "o putea antrena si nea Ion de la poarta. Nadia e genul rar de gimnasta careia ii spuneai rau si ea facea bine". Forminte mai sustine ca pentru Bela Karoly gimnastica a devenit o afacere si ca in acest sport numele tehnicianului e de domeniul trecutului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.