Sport 19 August 2008 01:10
Decarul lui CFR Cluj, Eugen Trica, recunoaste forma slaba a echipei lui Ioan Andone, recunoscand ca Universitatea merita victoria

Campioana Ligii I, CFR Cluj, a acumulat doar sapte puncte dupa primele patru etape, iar conducatorii ardeleni acuza lipsa de determinare a jucatorilor.

Universitatea Craiova a facut un joc excelent pe terenul echipei CFR Cluj si a obtinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, desi ar fi putut spera chiar la o victorie. Dupa infrangerea din Giulesti, din etapa trecuta, clujenii au jucat modest, fiind tinuti la respect de tinerii jucatori olteni.

„Felicit Craiova. In seara aceasta a fost mai buna. Sa fim fericiti ca nu ne-au dat mai multe goluri. Rusine noua! Nu mai avem determinarea din sezonul trecut", a declarat mijlocasul Eugen Trica.

Presedintele campioanei, Iuliu Muresan, cel care spunea ca nu are emotii inaintea meciului cu Universitatea, a incheiat partida macinat de ingrijorare: „Din pacate, nu suntem in obiectiv, am facut doar sapte puncte in primele patru meciuri. Am jucat fara imaginatie, fara viteza si, personal, sunt foarte nemultumit de jocul echipei", a declarat Muresan.
Avertisment pentru „Ando"

Presedintele lui CFR l-a atentionat pe antrenorul Ioan Andone. „Trebuie sa gaseasca solutii cat mai repede pentru a iesi din aceasta perioada mai nefasta. Totusi, nu cred ca el este principalul vinovat, ca nu el joaca pe teren", a incheiat Muresan.

Stadion: Dr. Constantin Radulescu 12.000

CFR CLUJ 1
Stancioiu - Tony, Cadu, Galliasi, Pereira - Oberman (Didi 57’), Peralta, Leao, Trica (Deac 67’) - Ruiz (Prette 78’), Semedo
Antrenor: Ioan Andone

U. CRAIOVA 1
Bornescu - Dananae, Gaman (R. Barbu 87’), Mitchell, Rose (Busu 87’) - D. Stoica, Dilevski - Prepelita, Dina (Craciun 80’), Fl. Costea - Baird
Antrenor: Nicolo Napoli

Arbitru: Cristi Balaj
Goluri: 1-0 Galliasi 19’, 1-1 Rose 53’


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.