Sport 19 August 2008 00:52
La primul antrenament inaintea meciului cu Letonia tricolorii convocati pentru meciul amical cu Letonia, de la Urziceni, au efectuat luni seara primul antrenament la Mogosoaia, sub conducerea antrenorilor secunzi, in timp ce selectionerul Victor Piturca a preferat sa fie o prezenta discreta si a urmarit pregatirea de pe banca tehnica

La sedinta de pregatire au participat portarii Lobont si Stancioiu si jucatorii de camp Mutu, Radoi, Cocis, Nicolita, Dica, Pulhac, Contra, Ogararu, Ghionea, Moti, Tamas, Sapunaru si Bratu. Alti doi tricolori, Costin Lazar si Gabriel Parasciv, care au avut meciuri duminica, s-a pregatit separat, in timp ce Ciprin Marica, venit si el dupa un meci jucat in ultimele 24 de ore, a facut un program de refacere.
Antrenamentul a inceput cu ture de teren, dupa care fotbalistii au jucat binecunoscutul "5 contra 2" la care s-au impartit in doua grupe.

Sedinta de pregatire a continuat cu un joc scoala in care s-a confruntat echipa portocaliilor, din care au facut parte Lobont, Nicolita, Ogararu, Radoi, Bratu, Moti, Pulhac si Ionut Lupescu, cu echipa albastrilor, alcatuita din Stancioiu, Sapunaru, Ghionea, Contra, Dica, Tamas, Cocis si Mutu. Meciul, care s-a jucat pe parcursul a doua reprize a cate 15 minute, s-a terminat cu victoria albastrilor, care s-au impus cu 6-3.
Oficialii FRF Ionut Lupescu si Daniel Prodan au participat atat la incalzirea tricolorilor, cat si la "5 contra 2".
La finalul sedintei de pregatire, Mutu, Contra, Radoi, Dica si Ogararu au exersat lovituri libere de la aproximativ 18 metri la poarta aparata de Stancioiu.
Ultimii care au parasit antrenamentul au fost Mutu si Dica, cei care au exersat mai mult timp loviturile la poarta.

Pe toata durata antrenamentului, selectionerul Victor Piturca a stat pe banca, fara a discuta cu jucatorii, in timp ce secunzii au dirijat pregatirea tricolorilor.
Dupa antrenament, capitanul stelist, Mirel Radoi, a primit din partea firmei Timisoreanu trofeul Fair-Play. Respectivul trofeu, care este in fapt un tricou albastru inramat cu insciptia 'fair-play', i-a fost inmanat lui Radoi de castigatorul de luna trecuta, portarul Bogdan Lobont. Motivul pentru care Radoi a primit respectiva distictie este acela ca, la finalul meciului Steaua-FC Brasov, stelistul a declarat ca Rapidul practica cel mai frumos joc din Liga I.
Meciul amical Romania-Letonia se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Tineretului din Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.