Sport 19 August 2008 11:39
Victor Becali si avocatul sau, Cristian Sarbu, care il reprezinta si pe Cristi Borcea, s-au prezentat in aceasta dimineata la DNA, unde sunt asteptati mai multi impresari, care au fost citati pentru a li se prezenta materialul de urmarire penala in dosarul transferurilor de fotbalisti, informeaza NewsIn.

Cristian Sarbu a declarat, la intrarea la DNA, ca vrea sa conteste o expertiza procurorilor referitoare la bunurile impresarilor cercetati in acest dosar.

Victor Becali s-a prezentat la DNA in jurul orei 9.30, dar nu a facut nicio declaratie presei.

Incepand de luni, 18 august, sunt asteptati la Directia Nationala Anticoruptie pentru a lua cunostinta de probele stranse de anchetatori impotriva lor Victor Becali, Gheorghe Popescu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Gheorghe Netoiu si Cristi Borcea.

DNA a inceput, saptamana trecuta, procedura de prezentare a materialului de urmarire penala in dosarul transferurilor de fotbalisti. Vineri, Ioan Becali si Gheorghe Copos nu s-au prezentat, depunand cereri de amanare, potrivit unor surse judiciare.

O parte dintre cei asteptati astazi au depus, ca si Copos si Ioan Becali, cereri de amanare, invocand diverse motive, unul din acestea fiind faptul ca sunt plecati din tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.