Sport 18 August 2008 22:05
Ultimele rezultate ale etapei a4-a, partide desfasurate duminica duminica seara au avut deznodamanturi surprinzatoare

Farul Constanta-FC Vaslui 1-0
Farul Constanta a castigat, duminica, scor 1-0, partida cu FC Vaslui din cadrul etapei a patra a Ligii I, si ramane neinvinsa in fata acestei formatii in jocurile din primul esalon

FARUL CONSTANTA - FC VASLUI 1-0 (Gerlem 48)

Farul: Vlas - Bacila, Barbu, Schiopu, Maxim - Ben Teekloh - Fatai (Curca 22), Rusmir (Patrascu 57), Voiculet (Cruceru 83), Gerlem - Chico. Antrenor: Ion Marin.
FC Vaslui: Kuciak - Buhus, Canu, D. Munteanu, Hugo Luz (Ad. Gheorghiu 63) - Ljubinkovic, Genchev, N'Doye (Markovic 57), Aliuta (Zmeu 51) - Burdujan, Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonase galbene: Voiculet 24, Patrascu 64, Cruceru 88 / Buhus 50, Canu 90
Cartonas rosu: Vlas 20
Arbitri: Augustus Constantin - Eduard Dumitrescu, Florin Ungureanu
Stadion: Farul; Spectatori: 3.000
Cum s-a marcat golul:
1-0, min 48 : Brazilianul Gerlem a sutat de la marginea careului de 16 metri la coltul scurt si l-a invins pe Kuciak, dupa ce acesta din urma a gafat, ratand interventia.
In minutul 20, portarul Adrian Vlas l-a faultat din postura de ultim aparator pe Lucian Burdujan, care scapase singur spre poarta sa, iar arbitrul Augustus Constantin i-a acordat direct cartonasul rosu.
Otelul Galati-Rapid 2-1
Otelul Galati a invins pe Rapid, duminica, scor 2-1, intr-un meci programat in cadrul etapei a 4-a a Ligii I, si i-a administrat gruparii giulestene prima infrangere din acest campionat.

OTELUL GALATI - RAPID 2-1 (Paraschiv 50, Iorga 69 / Djalovic 79)

Otelul Galati: Kolev - Salagean, Jelev, Sg. Costin, Cojoc - S. Ilie (R. Stancu 46), Viglianti, Bourceanu, G. Paraschiv, L. Iorga (Vitaic 81) - Pena (Anca 75). Antrenor: Petre Grigoras.
Rapid: Andrade - Maftei, R. Fernandes, M. Constantin, Bozovic - J.P. Andrade (C. Mejolaro "Pitbull" 66), Spadacio (Djalovic 75), Lazar, Cesihna (Herea 46), Julio Cesar - Boya. Antrenor: Jose Peseiro.
Cartonase galbene: Iorga 27, Vitaic 83, Kolev 90+4
Arbitri: Sebastian Coltescu - Octavian Sovre, Aurel Onita
Stadion: Otelul; Spectatori: 0 - Meciul s-a jucat cu portile inchise in urma incidentelor provocate de suporterii galateni la partida cu Politehnica Iasi, din ultima etapa a sezonului trecut.
Cum s-au marcat golurile:
1-0, min 50: Paraschiv a luat o actiune pe cont propriu, a evitat doi adversari si a sutat de la 20 de metri, din pozitie centrala, direct in vinclul portii lui Andrade.
2-0, min. 69: Iorga a primit o pasa de la fostul jucator rapidist, Romeo Stancu, dupa care a patruns in interiorul careului si a tras plasat, pe jos, in stanga lui Andrade.
2-1, min. 79: Djalovic a primit o pasa de la "Pitbull", a avansat cu mingea la picior in interiorul careului, de unde a tras in stanga lui Kolev, care, desi a atins mingea, nu o putut-o opri din drumul sau spre poarta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.