Sport 15 August 2008 15:44
Federatia Internationala de Fotbal a confirmat prin intermediul unui comunicat oficial ca fotbalistul roman trebuie sa plateasca daune materiale fostului sau club, Chelsea Londra, care i-a reziliat contractul dupa ce a fost depistat ca a consumat cocaina, relateaza NewsIn.

"Adrian Mutu trebuie sa plateasca lui FC Chelsea suma de 17.173.990 de euro, drept compensatie in urma deciziei Camerei de Rezolvare a Disputelor (DRC). Jucatorul a fost gasit pozitiv la un test antidrog din 2004, incalcand astfel contractul pe care il avea la club", informeaza site-ul oficial al FIFA.

"Confirmam faptul ca a fost luata o decizie de catre DRC in privinta cazului dintre jucatorul Adrian Mutu si clubul de fotbal Chelsea (Anglia), iar hotararea a fost transmisa partilor implicate. Potrivit articolului 63 din Statutele FIFA, aceasta decizie poate fi atacata la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS)", se arata intr-un comunicat al FIFA.

Chelsea i-a reziliat contractul de joc lui Mutu in octombrie 2004, urmand ca jucatorul sa primeasca o amenda si sa fie suspendat sapte luni din cauza consumului de cocaina.

Adrian Mutu evolueaza in prezent la Fiorentina, unde are un contract valabil pana in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.