Sport 14 August 2008 00:57
Internationalul roman Laszlo Sepsi a fost prezentat miercuri la noua sa echipa, Racing Santander, la care va evolua in urmatorul sezon, iar jucatorul a declarat ca va incerca sa ajute formatia spaniola cat mai mult
"Sunt foarte fericit ca am ajuns la Racing si voi incerca sa fac tot posibilul ca echipa sa obtina cele mai bune rezultate", a declarat Laszlo Sepsi la prezentarea oficiala.
Laszlo Sepsi a ajuns la Racing Santander, formatie care a terminat pe locul 6 ultima editie a Primera Division, de la gruparea portugheza Benfica, el urmand sa evolueze in Spania in urmatorul sezon. Sepsi a ales sa se transfere la o alta formatie dupa ce a fost anuntat de tehnicianul Quiqe Sanchez Flores ca nu mai face parte din planurile sale. Presa spaniola sustine ca formatia spaniola va putea sa il achizitioneze definitiv pe fundasul roman la expirarea imprumutului, contra sumei de 3,5 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.