Sport 14 August 2008 00:54
Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a primit o etapa de suspendare din partea Comisiei de Disciplina a FRF si a fost amendat cu 300 de lei, dupa incidentele de la meciul din etapa a 3-a a Ligii I cu CFR Cluj, scor 1-0

De asemenea, Comisia de Disciplina a FRF a decis ca secundul lui Jose Pesero, care a fost implicat in incidentele de la meciul cu CFR Cluj, a fost suspendat trei etape si a primit o penalitate sportiva de 6.000 de lei.
Spre finalul partidei dintre Rapid si CFR Cluj, din etapa a 3-a a Ligii I, Peralta l-a bruscat pe antrenorul Rapidului Jose Peseiro, iar in acel moment unul dintre secunzii acestuia a intrat in teren si l-a impins pe fotbalistul clujean.
In urma acestei faze, s-a creat un meleu intre jucatori si bancile tehnice ale celor doua echipe, cara s-a soldat cu eliminarea lui Jose Peseiro si cu avertizarea cu cartonas galben a fotbalistilor Dubarbier si Marius Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.