Clubul Galatasaray a anuntat marti ca toate biletele pentru meciul cu Steaua au fost vandute, insa cu aproximativ 6 ore inainte de startul partidei, doritorii inca mai pot achizitiona tichete la peluzele stadionului, cu preturi duble sau chiar triple fata de cele oficiale.

Astfel, daca pretul initial al unui bilet la peluze era de 50 de lire turcesti (circa 50 de euro), pe piata neagra biletele se vand cu preturi cuprinse intre 100 si 150 de lire turcesti. Bisnitarii de la care se pot achizitiona aceste bilete stau in jurul stadionul Ali Sami Yen sau chiar langa magazinul oficial al clubului truc.
Autoritatile turce au inceput deja sa mobilizeze forte de ordine in jurul stadionul, la aceasta ora aflandu-se in preajma arenei din Istanbul peste 600 de forte de ordine. De asemenea, pe langa Ali Sami Yen au inceput sa se stranga suporterii turci, aproximativ 50 dintre acestia aflandu-se deja in incinta stadionului.
Partida Galatasaray-Steaua, din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.