Sport 14 August 2008 16:34
Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat astazi, inainte de plecarea spre Istanbul, ca-si doreste ca gruparea din Ghencea sa invinga cu 2-0 pe Galatasaray, pentru a nu mai avea emotii in returul programat la Bucuresti, pe 27 august, informeaza NewsIn.

"As vrea sa-i batem cu 2-0, sa nu mai avem emotii la Bucuresti. Am emotii la acest meci, emotiile vin fara sa-ti dai seama, pentru ca nu ai cum sa te abtii sa nu ai emotii. Cand o sa ajung la Istanbul o sa stau de vorba cinci minute cu oficialii lui Galatasaray si atat", a spus Gigi Becali.

Finantatorul echipei Steaua a apreciat ca meciul dintre Galatasaray si Steaua, programat in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor e foarte importanta pentru orgoliul sau: "Acest meci cu Galatasaray este mai important, pentru ca CFR este deja calificata in grupe. Este ca si cum ai sta la masa, ai mancat toate bunatatile si te uiti la vecinul tau care n-are nici cozonac pe masa, dar acum are fructe. Vreau ca Steaua sa se califice in grupele Ligii Campionilor, pentru ca este o ambitie de-a mea. Cum m-as simti eu sa vad ca CFR joaca in Liga Campionilor si noi in Cupa UEFA?".

Becali a precizat ca nu stie care va fi formula de start cu care Lacatus va aborda meciul contra lui Galatasaray: "As vrea ca Nicolita sa marcheze pentru a prinde curaj in fortele sale, pentru a-si reveni. Nu stiu daca va juca Neaga. Daca vrea Lacatus sa joace Neaga, va juca Neaga. Nu stiu care va fi primul unsprezece, nici nu am vrut sa-l stiu. De Toja m-am interesat, s-a antrenat bine".

Altfel, Gigi Becali a dezvaluit ca Abel Moreno, mijlocasul de 26 de ani al gruparii spaniole Real Murcia, ar putea ajunge joi in tara. Patronul Stelei a declarat, miercuri, ca ros-albastrii il vor transfera pe spaniolul Abel Moreno de la Real Murcia, in schimbul caruia vor plati 200.000 de euro.

Referitor la ultima achizitie a echipei Dinamo, fundasul brazilian Julio Cesar, Gigi Becali a declarat pe un ton ironic: "Bravo lor. Au mai dat o mare lovitura pe piata transferurilor. Daca Dinamo va juca cu echipe care vor avea portar precum cel pe care-l are CS Otopeni, e clar, devin sigur campioni".

Partida Galatasaray-Steaua, din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.