Sport 13 August 2008 00:17
Patronul Stelei, Gigi Becali, a precizat marti ca Marius Lacatus va ramane antrenorul echipei din Ghencea indiferent daca va reusi sa o califice sau nu in grupele Ligii Campionilor
"Lacatus nu joaca cu Galatasaray soarta lui la Steaua sau cariera sa ca antrenor la Steaua. Lacatus isi joaca palmaresul lui, soarta lui ca antrenor in general. Este posibil ca peste doi-trei ani sau chiar cinci Lacatus sa nu mai fie la Steaua. Eu mai am timp sa ma calific, dar pentru el ar fi prima data. E palmaresul lui, soarta lui in acest joc si nu ar fi corect sa ma bag eu. Nu are nicio importanta", a declarat Gigi Becali, marti seara, la GSP TV.
Patronul Stelei a mai spus ca noua achizitie a ros-albastrilor, columbianul Toja, va juca in meciul de la Istanbul la dorinta sa. "Eu nu ma bag, dar vreau sa vad si eu cum joaca el", a spus Becali.
Partida Galatasaray-Steaua, din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.