Sport 13 August 2008 11:43
Tehnicianul olandez Ruud Gullit a demisionat din functia de antrenor al formatiei LA Galaxy din Major League Soccer (MLS), care in utlimele sapte partide de campionat nu a reusit nicio vicorie, informeaza NewsIn.

Fostul mare international a invocat motive personale atunci cand a luat aceasta hotarare: "Este adevarat, familia mea s-a acomodat aici mult mai greu decat am anticipat, insa conducerea mi-a inteles decizia. Inainte sa accept o alta provocare voi petrece mai mult timp cu familia", a declarat Gullit, care a fost unul dintre cei mai bine platiti antrenori din MLS.

Tehnicianul olandez a preluat clubul californian in 2007, iar in acest sezon avea ca obiectiv titlul de campioana. LA Galaxy, care in ultimele sapte meciuri nu a obtinut nicio victorie, a acumulat doar 23 puncte in 19 etape si se afla in pericol de a nu juca in play-off.

Altfel, de la echipa la care evolueaza si internationalul englez David Beckham a fost inlaturat si managerul general Alexi Lalas, iar fostul asistent al lui Gullit, Cobi Jones, a fost numit antrenor principal pana cand conducerea va gasi un alt tehnician.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.