Hagi despre Galatasaray-Steaua: 'Cine va face mai putine greseli va merge in Liga Campionilor'

"Ma duc la Istanbul si apoi la Bucuresti sa vad doua meciuri frumoase. Cine va juca mai bine si va face mai putine greseli in ambele partide va intra in Liga Campionilor. Ambele formatii sunt constiente de importanta acestei intalniri, si care va fi mai buna va castiga. Eu am jucat la ambele echipe si tin la amandoua. Vom vedea pe teren daca Steaua e avantajata ca este in plin campionat sau nu. Cu siguranta vor fi meciuri diferite", a declarat Gheorghe Hagi.

Tehnicianul este de parere ca aportul suporterilor nu va inclina balanta in favoarea turcilor, pentru ca si fanii din Ghencea sunt la fel de vulcanici. "Va conta aportul spectatorilor. Asa cum la Istanbul e un stadion pe care toti il stim, si cel din Ghencea este o arena care provoaca, cu spectatori care sustin foarte bine echipa in momentele grele. Vom vedea in ce parte va merge acel mic avantaj", a replicat Hagi.
In final, Gheorghe Hagi s-a referit si la succesul Alinei Dumitru de la Olimpiada: "Stiu ca o fata a castigat medalia de aur la judo. Bravo ei! E foarte bine cand castigam medalii si mai ales cand luam medalii de aur. Ea a muncit si a fost puternica, iar un sportiv puternic si care munceste castiga. Mai devreme sau mai tarziu vine si succesul cel mare pe care il doresti foarte mult".

Hagi a plecat luni dupa-amiaza la Istanbul impreuna cu sotia sa, Marilena, si cu cei doi copii, Kira si Ianis, pentru a asista la meciul Galatasaray-Steaua, de miercuri, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.