Sport 12 August 2008 23:38
Finantatorul clubului Gloria Buzau, Costel Bucur, a declarat luni ca tehnicianul Stefan Stoica si secundul Manaila 'si-au luat concediu' pana la sfarsitul lunii, urmand ca interimatul bancii tehnice sa fie asigurat de Silviu Lung

"Stoica si-a luat concediu pana la sfarsitul lunii impreuna cu secundul Manaila. Interimatul va fi asigurat de Silviu Lung, pana cand va sosi noua conducere tehnica", a spus Costel Bucur, care a fost completat de fiul sau, Alin Bucur, presedintele gruparii din Crang: "Fane Stoica si-a luat concediu timp de o luna, iar cel tarziu joi, la conferinta de presa, va fi prezentat un nou antrenor".

Stefan Stoica a dat de inteles ca nu va mai fi antrenorul Gloriei Buzau in urmatoarea perioada: "Nu am fost demis, ci am luat un concediu de o luna, la cererea mea, pe care a acceptat-o presedintele clubului. Au fost reprosuri din partea conducerii, trebuia un soc la echipa dupa cele trei infrangeri consecutive si cel mai usor a fost ca antrenorul sa il suporte. O sa plec o luna de zile la Craiova si o sa revin luna viitoare, sa vad ce se va intampla cu mine. Probabil ca au deja un antrenor pregatit sa ma inlocuiasca in perioada asta, si poate si dupa aceea, o sa vedem. Regret ca o sa fiu departe de Liga I tot anul, pentru ca la noi, daca un antrenor apuca sa fie la o echipa cateva etape, nu are voie sa se mai transfere la alta echipa din Liga I, cel putin un an".

Stefan Stoica a pregatit echipa Gloria Buzau 34 de etape, dupa ce a preluat conducerea bancii tehnice in etapa a 3-a a sezonului trecut, iar pana in prezent palamaresul sau la gruparea din Crang numara 9 victorii, 7 egaluri si 18 infrangeri.
Gloria Buzau ocupa dupa trei etape locul 16, fara niciun punct, fiind singura echipa din Liga I fara gol marcat in actualul sezon.
Surse apropiate clubului Gloria Buzau au anuntat ca portughezul Alvaro Magalhaes va fi noul antrenor principal al gruparii din Crang, iar englezul Bernard McNelly va ocupa functia de tehnician secund.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.