Sport 12 August 2008 14:45
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat pentru NewsIn ca noul campionat a avut parte de un inceput in forta si considera ca derby-ul Rapid-CFR Cluj ar fi primit nota maxima daca nu ar fi fost "stricat" de incidentul in care a fost implicat tehnicianul Jose Peseiro.

"Era un meci foarte bun daca nu iesea scandalul acela cu antrenorul Peseiro", a declarat Dumitru Dragomir, care s-a declarat dezamagit si de arbitraj: "N-a dat deciziile cu aceeasi unitate de masura". Tot legat de prestatia arbitrajului, Dumitru Dragomir a mai spus ca in cazul centralului Aurelian Bogaciu, "comisia CCA va trebui sa isi faca datoria".

Presedintele LPF, care in mai multe randuri a criticat evolutiile jucatorilor straini din campionatul romanesc, a tinut sa il laude pe rapidistul Spadacio: "Sunt un fan al jucatorilor straini, dar al celor buni. Spadacio este jucator bun, n-ati vazut cum loveste mingea?".

Un alt jucator remarcat de presedintele LPF, golgheterul campionatului, Gabriel Paraschiv, nu este o surpriza in opinia lui Dumitru Dragomir, in ciuda faptului ca a marcat 6 goluri in primele 3 meciuri. "Eu il stiu de mult pe Paraschiv, si el a fost mereu un jucator bun. Pentru mine el nu este o surpriza", a replicat seful Ligii.

Presedintele LPF a vorbit si despre marea surpriza reusita de Gaz Metan Medias in fata lui Poli Timisoara, scor 5-1: "Ma felicit ca am influentat televiziunile sa-l transmita. S-a demonstrat ca a fost un spectacol care trebuia vazut".

In privinta duelului Galatasary - Steaua, Dumitru Dragomir a precizat ca "merge pe mana ros-albastrilor", iar despre rivala Dinamo, care a avut un inceput mai greu de campionat, a spus: "Dinamo vine usor, dar bine pe turnanta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.