Sport 12 August 2008 12:19
Fostul jucator al Fiorentinei, cehul Tomas Ujfalusi, a declarat ca atacantul Adrian Mutu nu a intentionat niciodata sa plece de la Fiorentina si ca este fericit ca romanul poate ajuta echipa sa se califice in grupele Ligii Campionilor, informeaza NewsIn.

"Normal ca am discutat cu Mutu dupa ce am plecat de la Fiorentina. El mereu a vrut sa ramana la Firenze. Cand am citit ca vrea sa plece, m-am gandit ca este ceva ciudat. Sunt fericit pentru el ca si-a prelungit contractul si poate sa-si incheie cariera la Firenze. Alaturi de Frey si Gamberini formeaza un trio pentru viitorul echipei viola", a declarat fundasul ceh.

El s-a referit si la intalnirea dintre Slavia Praga si Fiorentina, fiind de parere ca gruparea italiana este favorita la calificarea in grupele Ligii Campionilor, dar ca cei mai periculosi jucatori ai formatiei cehe sunt mijlocasul Svento si atacantul Necid.

"Cred ca o sa fie foarte bine marcati si sper ca jucatorii Fiorentinei sa nu aiba probleme. Stiu ca dupa ce am plecat eu au venit Comotto si Zauri, sunt doi jucatori valorosi, dar sa nu fie uitat Jorgensen, care poate juca un rol important. Prandelli are multe optiuni, nu se simte lipsa mea", a mai afirmat jucatorul lui Atletico Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.