Pentru echipa de fotbal Steaua, meciul de care depinde viitorul echipei si al tehnicianului Marius Lacatus se apropie in pas alergator.

Fara victorie in partidele de pregatire, cu un antrenor nou pe banca, Galata nu sperie prin joc. „Pe stelisti o sa-i sperie atmosfera de la Istanbul“, garanteaza Giani Kirita, mijlocas roman legitimat la Bursaspor. In ultimul meci de verificare dinaintea partidei de miercuri, Galata a disputat, joi seara, un meci amical tocmai cu Bursaspor, terminat 0-0.

Giani, te-a impresionat Galata la meciul de aseara (n.r. - joi seara)?
Giani Kirita: A fost meciul de prezentare al celor de la Bursaspor dinaintea sezonului. Au venit la meci 19.000 de oameni, care au facut spectacol. Galata n-a jucat prea concentrata. Nu sperie prin joc. Pe stelisti o sa-i sperie insa atmosfera de la Istanbul!

Turcii n-au castigat niciun meci de pregatire in aceasta vara. Cum crezi ca se vor descurca in jocurile oficiale?
N-au castigat in meciurile amicale, dar cand s-o juca pe bani, pe puncte si pe calificare va fi altceva. Asteptarile sunt mari la Galatasaray. A venit un antrenor nou, iar lumea este alaturi de echipa. „Sunt tari la mijloc“

Care sunt atuurile Galatei?
Turcii sunt tare la mijloc. Si in atac stau bine. Umit Karan a iesit accidentat, are ruptura. Nonda, celalalt atacant, este puternic ca un taur si pare in forma buna. Ii va fi greu lui Goian cu el. Calificarea va fi transata de echipa care va fi mai in forma, mai organizata si mai concentrata.

Ai discutat cu cei de la Galata inainte de meci?
Am vorbit putin cu Hasan Sas. Il respect, fiindca joaca de pe vremea lui Hagi. M-a rugat sa nu-l lovesc, fiindca era doar un joc amical. Eu mi-am vazut insa interesul si am tras tare.