Sport 11 August 2008 00:56
AS Roma si Real Madrid au ajuns la o intelegere in urma careia internationalul brazilian Julio Baptista se va transfera la gruparea italiana, care va plati pentru serviciile sale suma de 9 milioane de euro
Potrivit publicatiei iberice, campioana Spaniei va mai incasa pe langa suma inistiala si un bonus de doua milioane de euro in functie de viitoarele performante ale gruparii din capitala Italiei. Aceeasi sursa scrie ca Baptista va semna cu Roma un contract valabil pe patru sezoane si va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe an.

Conform cotidianului Marca, directorul sportiv al italienilor, Daniel Pardo, se va intalni in cursul zilei de luni cu agentul jucatorului sud-american pentru a finaliza datele tranzactiei.
Julio Baptista (26 de ani) si-a inceput cariera de fotbalist la Sao Paolo, formatie pentru care a evoluat intre 2000 si 2003, an in care a fost cumparat de FC Sevilla. Din 2005, acesta joaca pentru Real Madrid, care l-a imprumutat un sezon la Arsenal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.