Sport 11 August 2008 00:44
Rapid a trecut, sambata, de CFR Cluj, scor 1-0, in derby-ul etapei a 3-a a Ligii I, singurul gol al giulestenilor fiind marcat de brazilianul Spadacio dupa o greseala grava a portarului Eduard Stancioiu



Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro
, a declarat, sambata, dupa derby-ul castigat cu CFR Cluj din etapa a 3-a a Ligii I, scor 1-0, ca meciul a fost unul foarte incrancenat din cauza mizei foarte mari, si crede ca formatia sa a meritat cele trei puncte.

"A fost un joc bun, nu foarte spectaculos, in care s-au intalnit doua echipe de calitate care au vrut sa castige. Nu a fost un joc spectaculos pentru ca miza si presiunea au fost uriase. Am meritat victoria si sunt foarte multumit ca am obtinut cele trei pucte. Ne-am creat mai mult ocazii decat adversarii, care, surprinzator, au jucat mai bine in 10 oameni decat in efectiv complet", a declarat Jose Peseiro, care a adaugat ca inca mai exista defecte in jocul echipei sale: "Inca nu evoluam cum imi doresc eu si sper ca in viitor jocul nostru sa creasca, pentru ca se mai poate. Am incredere in jucatori".

Actionarul clubului Rapid, Fathi Taher, a declarat, sambata, dupa derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 3-a a Ligii I, scor 1-0, ca este multumit de victorie, insa nu este de acord cu eliminarea lui Jose Peseiro, pe care o considera nedreapta.
"Sunt foarte nemultumit ca Peseiro a fost eliminat, pentru ca s-a vazut clar ca jucatorul a impins primul. Antrenorul nostru a fost trimis in tribuna pe nedrept. Rapid a jucat foarte bine si sper s-o tinem tot asa", a declarat Fathi Taher, care a fost completat de George Copos: "Peseiro nu este vinovat si vom dovedi ca nu el a inceput cearta".
Spre finalul partidei, Peralta l-a bruscat pe antrenorul Rapidului Jose Peseiro, iar in acel moment unul dintre secunzii acestuia a intrat in teren si l-a impins pe fotbalistul clujean. In urma acestei faze s-a creat un meleu intre jucatori si bancile tehnice ale celor doua echipe, cara s-a soldat cu eliminarea lui Jose Peseiro si cu avertizarea cu cartonas galben a fotbalistilor Dubarbier si Marius Constantin. Tehnicianul Jose Peseiro se afla la cea de-a doua eliminare, dupa cea din meciul cu Farul, si ar putea fi suspendat la urmatoarea sedinta a Comisiei de Disciplina a FRF.

Iuliu Muresan: "Rapidul a jucat mai bine, pentru ca Bogaciu a fost cel de-al 12-lea jucator al lor"
Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, sambata, ca Rapidul a fost clar avantajata de arbitrul Aurelian Bogaciu, care in opinia oficialului ardelean a fost cel de-al 12-lea jucator al gruparii din Giulesti.
"Rapidul a jucat mai bine in 12 jucatori, pentru ca Bogaciu a fost cel de-al 12-lea jucator al lor. Au fost niste greseli mari de arbitraj, iar Bogaciu a rupt echilibrul meciului. Altfel ar fi fost rezultatul meciului, daca nu interveneau unele decizii gresite ale lui Bogaciu. Rapidul a dat un gol cu largul concurs al lui Bogaciu. Fotbalul este nedrept. Am fost echipa care a jucat mai bine. Chiar si in zece jucatori noi am avut mai multe ocazii si am dominat jocul", a spus Iuliu Muresan.
Presedintele lui CFR a acuzat maniera in care s-a facut delegarea arbitrilor pentru acest meci: "Nu este corect ca un arbitru din Bucuresti sa arbitreze o echipa din Bucuresti, cand acesta joaca impotriva unei echipe din provincie. Delegarea aceasta este gresita ca si principiu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.