Sport 11 August 2008 23:27
Dinamo a castigat, duminica, scor 3-2, in deplasare, partida cu CS Otopeni, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, golul victoriei fiind marcat de Marius Niculae


CS OTOPENI - DINAMO 2-3 (Chiacu 3, 69-penalty / Nyamma 8-autogol, Fl. Bratu 45, M. Niculae 85)

CS Otopeni: Pargov - Dumitrescu, Scarlatache, Nyamma, Popovic (L. Ganea 61) - Chiacu (Musat 77), Manea, Nasser, Fl. Parvu, Lazic - Yontcha (Kalle 70). Antrenor: Miodrag Jesic.
Dinamo: Lobont - Homei, Goian, Moti, Pulhac - Cristea, Bostina (Campos 77), Ropotan, Thiago (Torje 52) - Danciulescu, Fl. Bratu (M. Niculae 64). Antrenor: Mircea Rednic.
Cartonase galbene: Pargov 8 / Torje 56, M. Niculae 85
Arbitri: Marius Avram - Nicolae Marodin, Eduard Crangasu
Stadion: Astra; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min 3: Florin Manea a executat o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga, mingea s-a lovit de zid si a ajuns la Chiacu, care a inscris cu un sut din sase metri.
1-1, min 8: Danciulescu a sutat slab din interiorul careului in Nyamma, mingea a ricosat spre poarta, iar Pargov a reusit sa retina, insa dupa linia portii.
1-2, min 45: Lobont a degajat pana la Florin Bratu, iar acesta din urma a facut o cursa de 20 de metri si l-a invins pe Pargov cu un sut puternic de la 16 metri.
2-2, min 69: Hristu Chiacu a executat perfect o lovitura de pedeapsa in dreapta lui Lobont, dupa ce tot el o obtinuse.
2-3, min 85: Marius Niculae a patruns in careul advers, a sutat puternic pe jos, iar Pargov nu a reusit sa respinga decat in bara transversala, dupa care mingea a intrat in poarta.
Dinamo a fost sustinuta la Ploiesti de aproximativ 500 de suporteri, care l-au injurat pe toata durata partidei pe Hristu Chiacu, autorul celor doua goluri ale gazdelor.
In minutul 74, Dinamo a ratat o mare ocazie prin Ionel Danciulescu, care a trimis in bara cu o lovitura de cap de la 14 metri.

Antrenorul echipei gazda, Miodrag Jesic, a folosit in acest joc patru jucatori pe care CS Otopeni i-a imprumutat in aceasta vara chiar de la Dinamo. Emanuel Scarlatache si Hristu Chiacu au fost titulari, al doilea reusind sa inscrie si de doua ori, in timp ce Nicolae Musat si Liviu Ganea au intrat pe parcursul jocului.
I

nternationalul Marius Niculae a redebutat in tricoul lui Dinamo dupa sapte ani. Atacantul a fost achizitionat in aceasta vara de la Inverness, insa nu a apucat sa evolueze pana acum deoarece nu a fost pus la punct cu pregatirea fizica. Impotriva Otopeniului, Niculae a fost trimis pe teren in minutul 64 in locul lui Bratu, iar 20 de minute mai tarziu a reusit sa si inscrie.

Mijlocasul venezuelean al lui Dinamo, Gualberto Campos, a debutat cu ocazia acestui joc in Liga I. Fotbalistul l-a inlocuit pe Bostina in minutul 77 si s-a remarcat dupa ce a ratat o mare ocazie cateva minute mai tarziu. In alta ordine de idei, fundasul Sergiu Homei a fost folosit pentru prima data de Mircea Rednic intr-un meci din acest sezon dupa ce in aceasta vara a fost readus de la Poli Iasi.
A fost al doilea meci consecutiv in care atacantul argentinian Osvaldo Miranda nu a fost inclus in lotul de 18 de Mircea Rednic. Tehnicianul dinamovist declara dupa meciul de etapa trecuta, cu Gaz Metan Medias, ca este foarte nemultumit de evolutiile sale din ultima vreme, insa e posibil ca in meciurile viitoare sa fie folosit chiar ca titular.

In urma acestei dispute, Dinamo a acumulat sapte puncte, golaveraj 5-3, si ocupa pozitia a patra in clasamentul Ligii I, in timp ce CS Otopeni ramane pe ultimul loc, fara punct dupa trei etape, avand cel mai slab golaveraj, 3-10.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.