Sport 9 August 2008 13:37
Formatia engleza Chelsea Londra este dipsusa sa plateasca 19,7 milioane de lire sterline pentru a-l achizitiona de la Real Madrid pe internationalul brazilian Robinho, care isi doreste sa lucreze cu managerul londonezilor Luiz Felipe Scolari, informeaza editia de vineri a BBC.

"Pentru mine ar fi un vis sa fiu antrenat de Luiz Felipe Scolari, care este unul dintre cei mai mari tehnicieni din lume. In 2003, cand nu eram cunoscut in Europa, m-a convocat la o partida caritabila si inca de atunci am ramas impresionat de caracterul si de stilul sau de a pregati o echipa. Apreciez faptul ca intotdeauna a avut cuvinte de lauda la adresa mea", a afirmat atacantul campioanei Spaniei, potrivit NewsIn.

Directorul executiv al londonezilor a declarat in urma cu cateva zile ca singurul impediment in realizarea transferului lui Robinho este faptul ca oficialii madrileni nu doresc sa se desparta de jucator pana cand nu ii gasesc acestuia un inlocuitor.

Presa britanica sustine ca tranzactia are in prezent mari sanse de reusite deoarece gruparea spaniola si-a asigurat de curand serviciile mijlocasului olandez Rafael Van der Vaart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.