Sport 8 August 2008 00:13
Antrenorul lui FC Arges, Ionut Badea, a declarat, joi, ca nu accepta decat varianta victoriei in meciul cu FC Brasov, explicand ca jucatorii sai nu pot incasa prime la meciurile de acasa decat in cazul unui succes, nu si a unei remize

Obiectivul nostru in meciul cu FC Brasov este victoria. Egalul acasa nu este premiat, deci ne gandim doar la victorie. Trebuie ca echipa sa aiba in continuare jocul bun prestat in primele doua etape, dar sa eliminam greselile facute", a declarat Ionut Badea, intr-o conferinta de presa sustinuta joi.

"In primele meciuri din campionat, Brasovul a aratat ca o echipa scurta si foarte compacta. Aceasta partida va fi probabil una dintre cele mai grele pentru noi, din cauza spatiilor reduse pe care le vom avea, dar sper ca pana la ora jocului sa gasim solutii. Brasovul are cativa jucatori care pot face diferenta, fotbalisti cu state vechi in prima liga, dar cea mai mare consideratie o am pentru antrenorul Razvan Lucescu, cel care a reusit sa formeze o echipa buna, structurata foarte bine pe compartimente. Va fi foarte greu sa desfacem apararea Brasovului", a mai spus tehnicianul argesenilor, care a mai adaugat: "Este foarte important ca jucatorii sa inteleaga ca nu mai este liga a doua. Viata este dura, am avut doua partide foarte bune, insa am strans doar un punct. Pana acum nu am primit niciun ultimatum din partea conducerii si, deocamdata, nici nu se pune problema".

Antrenorul lui FC Arges s-a referit si la excluderea din lot a capitanului Daniel Balasa, care ulterior a decis sa paraseasca echipa. "Lotul este un pic slabit dupa plecarea lui Balasa, pentru ca ne-am pregatit timp de un an in acesta formula. Asta nu inseamna ca nu avem jucatori care sa suplineasca postul de fundas central. Avem jucatori cu personalitate si vom avea pe cine sa punem capitan in locul lui. Este o oportunitate pentru Cazan si Barbulescu, sper ca ei sa intre si sa joace bine", a spus tehnicianul, explicand ca nu a luat inca o decizie finala in privinta celui care il va suplini pe Balasa.

Cat priveste un alt jucator care nu mai face parte din lot, Sorin Bucuroaia, tehnicianul a explicat: "Plecarea lui nu ne afecteaza foarte mult, deoarece avem destui jucatori de banda care pot sa joace. A fost decizia conducerii de a-l inlatura pe Bucuroaia".
Meciul FC Arges-FC Brasov, din etapa a 3-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 21:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.