Sport 8 August 2008 00:07
PSG si Fenerbahce au ajuns la un acord in privinta transferului atacantului Mateja Kezman

Paris Saint Germain si Fenerbahce Istanbul au ajuns joi la o intelegere, in urma careia internationalul sarb Mateja Kezman va fi imprumutat, pe o perioada de un an, la gruparea franceza, care va avea prima optiune in cazul unui transfer definitiv al jucatorului, informeaza L'Equipe.

Daca parizienii se vor decide sa il cumpere pe atacant, la finalul celor 12 luni de imprumut, formatia turca va incasa in schimbul fotbalistului sau suma de 4 milioane de euro.

Presa din Hexagon sustine ca Mateja Kezman, care a mai evoluat in cariera sa la Partizan Belgrad, PSV Eindhoven, Chelsea si Atletico Madrid, va fi probabil penultima achizitie a clubului din capitala Frantei, care mai doreste sa cumpere inca un fundas central.

PSG va evolua in viitoarea editie a Cupei UEFA, si i-a mai transferat in aceasta vara pe Claude Makelele de la Chelsea si pe Ludovic Giuly de la AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.